OMA VALINTANI:

Himalaya

Himalayan ohjaus tapahtuu digitaalisesti Helon Midi-ohjaimen avulla. Tyylikäs ohjausyksikkö voidaan asentaa saunahuoneen sisäpuolelle.
Himalaya-kiuas on
suunniteltu 5-15
neliömetrin saunoihin.
Minusta on hienoa, että tässä modernissa kiukaassa on vesisäiliö, jonka tuottama höyry antaa iholleni koko päivän kestävän hehkun.

TOIMIVUUTTA

NOPEUTTA

Tehokas Himalaya lämmittää saunasi hellästi mukavan lämpimäksi.

HÖYRYÄ
TEHOKKAASTI

Mukavaan jokapäiväiseen saunakokemukseen haluan mieluiten suhteellisen runsaasti höyryä.

LÄMPÖTILA

Keskitason tai suuri lämmitysteho tekee saunahetkestäsi täydellisen.

Johannan vinkit

Saunajooga

Jotkut väittävät, että olen trendien metsästäjä,
ja kai siinä jotain perää onkin.

Olen mielelläni edellä muita, kyllästyn helposti ja etsin aina seuraavaa uutta asiaa tuomaan jännitystä elämääni. Juuri nyt olen innoissani saunajoogasta. Se on keskeinen osa jokapäiväistä terveyden- ja kauneudenhoitoani ja tuo kiireiseen elämääni tietoisuuden tuntua.

Olen saanut paljon vaikutteita 80-luvun estetiikasta. Minulle Kokoro Aspen -mallisto on täydellinen yhdistelmä siistiä ilmettä ja mukavuutta, ja leveillä alalauteilla on reilusti tilaa joogaamiseen. Saunajoogaa harrastetaan istuallaan 50-55 asteen lämpötilassa. Himalaya-kiukaani antaa siihen juuri sopivan pehmeän ja kostean löylyn. Se pehmentää lihaksiani ja puhdistaa ihoani, samalla kun muinaiset joogaliikkeet auttavat puhdistamaan mieltäni ja sieluani. Tunti saunajoogaa aamuisin pitää minut virkeänä, varpaillani ja valmiina seuraavaan seikkailuun.

11:00Tapasin tänään uuden muusani
13:47Hieno haastattelu blogiani varten tänään
Aloita itsesi  palkitseminen nyt

Miksi valitsin
Kokoro-malliston

Sisustussuunnittelussa uskon lujasti asioiden pitämiseen samaan aikaan siisteinä ja toimivina. Kun siihen lisätään hieman 80-luvun fiilistä, tunnen olevani kuin kotonani. Mitä saunaan tulee, olen suorastaan rakastunut sileisiin Kokoro-lauteisiini.

Koska saunani toimii myös treeni- ja joogahuoneena, Kokoro-malliston leveät alalauteet ovat aivan loistavat. Samasta syystä päätin, etten ota ollenkaan ylälauteita vaan käytän sen sijaan siirrettäviä Kokoro-jakkaroita, jotka ovat muunneltavia ja jättävät runsaasti tilaa venyttelyyn.

Lisäksi olen aivan ihastunut harmaasta lasista valmistettuihin infrapunapaneeleihini. Lämpösäteily todella viimeistelee saunakokemuksen ja tekee ihmeitä kipeille lihaksille ja kireille hartioille.

48 HOURS
IN
FINLAND

Viime viikonloppuna minulla vieraili ystäviäni Uudesta-Seelannista. Vaikka he olivat alkuun hieman epäileviä, pian nautimme yhdessä perinteisestä suomalaisesta saunasta hikoillen ja nauraen. Kertakaikkisen lämmin tervetulotoivotus.

Sunnintain vietimme Helsingissä Design District –alueella antiikkikauppojen, vaatekauppojen, ravintoloiden ja taidegallerioiden parissa, jossa on nähtävää 25 kadullista ja yli 200:n kohteen verran.

Illallisen jälkeen lähdimme Kulttuuritehdas Korjaamolle, yhteen suurimmista riippumattomista Pohjoismaisista kulttuurikeskuksista. Tämä ilta sinetöi ystävieni rakkauden Suomea kohtaan.

11:00Tapasin tänään uuden muusani
13:47Hieno haastattelu blogiani varten tänään
Aloita itsesi  palkitseminen nyt

Sauna-aika on omaa aikaa

Innostun monista asioista. Muun muassa hyvä muotoilu saa minut kananlihalle. Ja sauna-ajassani keskeistä on Himalaya.