Kirjaudu sisään

Arkk Line -lauteet

Helo Decon Arkk Line -mittatilauslauteet edustavat saunan täydellistä ylellisyyttä.

Helo Deco Arkk Line yhdistää skandinaavisen, hienostuneen yksinkertaisen muotoilun jättituijan lämpimään ylellisyyteen. Myös erikoisleveät lauteet tuovat oman lisänsä aitoon mukavuuteen. Kuituoptinen valaistus antaa täydellisen ilmapiirin hemmottelevalle rentoutumiselle. Sisustusvaihtoehdot, kuten lattian levyinen alalaude, antavat sinulle mahdollisuuden upottaa kiuas lauteeseen, mikä vapauttaa tilaa ja takaa saunan lapsiturvallisuuden. Helo Decon mittatilauslauteet ovat suomalaista käsityötä, ja ne valmistetaan Helon tehtaalla asiakkaan toiveiden mukaisiksi.


Tee tarjouspyyntö täältä.


Lataukset

Ominaisuudet

Lauteiden materiaali

Lauteet valmistetaan 140 mm leveästä jättiläistuijasta, jonka kestävyys saunassa on huippuluokkaa. Laadukkaan laudemateriaalin lisäksi ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet pidentävät lauteiden elinikää huomattavasti.


Räätälöidyt ratkaisut

Pyynnöstä valmistamme räätälöityjä, koko saunan levyisiä alalauteita, jotka tuovat saunaan lisää tilaa ja mahdollistavat kiukaan integroinnin lauteisiin.


Erikoisleveät lauteet

Erikoisleveällä laudelaudalla toteutettu lauderatkaisu on minimalistisen selkeä ja rauhallinen. Monet kiukaat on mahdollista integroida alalauteeseen, jolloin koko saunan peittävällä alalauteella saunatilasta saadaan tilava ja samalla turvallinen.Lauderatkaisut

Mallistoa valmistetaan perinteisenä suorana lauteena tai L- ja U-mallisena sekä vastakkain istuttavana lauteena.Kuituvalaistus

Saunan valaistukseen mallistossa on tarjolla kuituvalotekniikalla toteutettuja tunnelmallisia valaistusratkaisuja. Epäsuora valaistus lisää saunomisen nautinnollisuutta.


Kuvat Arkk Line -lauteet

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.