Kirjaudu sisään

Helmi-lauteet

Helo Decon Helmi -mittatilauslauteet tuovat hienostuneisuuden tunnun kotiisi, kesämökillesi tai kaupallisiin saunatiloihin. Helo Decon Helmi -lauteet noudattavat skandinaavisen suunnittelun puhdaslinjaisia periaatteita. Selkeät ja puhtaat linjat kutsuvat rentoutumaan. Samalla joka elementillä on tarkoitus – mukavuuden maksimointi, mutta myös helppokäyttöisyys, esimerkiksi lauteita puhdistettaessa.


Tee tarjouspyyntö täältä.Lataukset

Ominaisuudet

Räätälöidyt ratkaisut

Lauteet muuntautuvat parhaimmillaan moniin erilaisiin ratkaisuihin. Useat sähkökiukaat voidaan integroida alalauteeseen, jolloin koko saunan peittävällä alalauteella saunatilasta saadaan tilava ja samalla turvallinen.

Helppohoitoinen

Lauteet valmistetaan aina yksilöllisesti kunkin saunan mittojen mukaan. Irrotettavien osien ansiosta saunan puhdistaminen onnistuu helposti.

Erittäin turvallinen

Ylä- ja alalauteen välinen säleikkö tuo turvallisuutta ja mukavuutta lapsiperheidenkin saunomiseen.Materiaalivaihtoehdot

Mallistoissa on valittavana useita eri laudemateriaaleja ja yhdistelmiä: haapa, lämpökäsitelty haapa, tervaleppä, jättiläistuija, lämpökäsitelty mänty, haapa/etureunat lämpökäsiteltyä haapaa

Lauteiden viimeistely

Helmi on tyylikäs ja klassinen laudemalli. Lauteiden etureunan pyöristys luo pehmeän vaikutelman


Kuvat Helmi-lauteet

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.