Kirjaudu sisään

Kiana- ja Kiana Plus -lauteet

Helo Decon Kiana-mallistossa yhdistyy skandinaavinen, hienostunut yksinkertaisen muotoilu, arjen toimiva helppous ja laadukkaat materiaalit.

Selkeät, suorat linjat tekevät saunasta rauhallisen, mutta näyttävän. Sisustusvaihtoehdot, kuten lattian syvyinen alalaude, antaa sinulle mahdollisuuden upottaa kiuas lauteeseen, mikä vapauttaa tilaa ja takaa saunan lapsiturvallisuuden. Kianaa on saatavilla kahdella eri levyisellä laudalla toteutettuna.


Tee tarjouspyyntö täältä.


Tuotekuva

Ominaisuudet

Lauteiden materiaali

Kiana-lauteet valmistetaan 88 mm leveästä laudelaudasta. Materiaalivaihtoehtoja ovat haapa, tervaleppä sekä lämpökäsitelty mänty.

Kiana Plus -lauteet valmistetaan 140 mm leveästä laudelaudasta. Materiaalivaihtoehtoja ovat haapa, tervaleppä sekä ljättiläistuija.

Lauderatkaisut

Mallistoa valmistetaan perinteisenä suorana lauteena, kulmalauteena, U-mallisena sekä vastakkain istuttavana lauteena.

Räätälöidyt ratkaisut

Valmistamme tilauksesta räätälöityjä, koko saunan levyisiä alalauteita, jotka tuovat saunaan lisää tilaa ja mahdollistavat kiukaan integroinnin lauteisiin. 

Leveämmät laudelaudat

Erikoisleveällä (140 mm) laudelaudalla toteutettu lauderatkaisu on minimalistisen selkeä ja rauhallinen. Monet kiukaat on mahdollista integroida alalauteeseen, jolloin koko saunan peittävällä alalauteella saunatilasta saadaan tilava ja samalla turvallinen.


Kuvat Kiana- ja Kiana Plus -lauteet

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.