Kirjaudu sisään

Kastor Adagio -kevyttakka

Kastor Adagio -kevyttakka on upea valinta huoneeseen, jossa tarvitaan tehokasta lämmönlähdettä pienessä koossa ja nostetta sisustukseen.

Näyttävästi teräsverhoiltu, isolla lasiluukulla varustettu Kastor Adagio -kevyttakka edustaa suomalaista suunnittelua ja tuotantoa. Suunnittelija on Vuoden 2014 teollinen muotoilija Kirsi Svärd ED Designilta. Takat valmistetaan käsityönä Helon Riihimäen tehtaalla, 100 vuoden kokemuksella.


Adagion ainutlaatuisesti muotoillussa jalkaosassa säilytät puut helposti lähellä tulisijaa. Adagio luovuttaa lämpöä nopeasti ja turvallisesti. Takka palaa puhtaasti ja lämpiää pienelläkin puumäärällä. Suuri lasiluukku liekkeineen luo tunnelmaa huonetilaan. Siro takka sopii niin kotiin, kuin mökillekin sisustuselementiksi ja lämmön lähteeksi.


Takka on testattu VTT:n takkastandarditestin, EN13240, mukaan ja se on CE-merkitty. Adagio-takka täyttää myös Saksan 1. BImSchV-normin hyötysuhde- ja päästövaatimukset tason 2 huonelämmittimille.


Adagio-takan värivaihtoehdot ovat valkoinen, ruskea ja  tummanharmaa. Takalla on 3 vuoden takuu. Takat ovat liitettävissä savuhormiin päältä tai takaa.


Lataukset

Kuvat Kastor Adagio -kevyttakka

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.