Kirjaudu sisään

Kastor Elegia -kevyttakka

Kastor Elegia -kevyttakka on upea valinta huoneeseen, jossa tarvitaan tehokasta lämmönlähdettä pienessä koossa ja nostetta sisustukseen.

Näyttävästi teräsverhoiltu, isolla lasiluukulla varustettu Kastor Elegia -kevyttakka edustaa suomalaista suunnittelua ja tuotantoa. Suunnittelija on Vuoden 2014 teollinen muotoilija Kirsi Svärd ED Designilta. Takat valmistetaan käsityönä Helon Riihimäen tehtaalla, 100 vuoden kokemuksella.


Elegian ainutlaatuisesti muotoillussa jalkaosassa säilytät puut helposti lähellä tulisijaa. Adagio luovuttaa lämpöä nopeasti ja turvallisesti. Takka palaa puhtaasti ja lämpiää pienelläkin puumäärällä. Suuri lasiluukku liekkeineen luo tunnelmaa huonetilaan. Siro takka sopii niin kotiin, kuin mökillekin sisustuselementiksi ja lämmön lähteeksi.


Takka on testattu VTT:n takkastandarditestin, EN13240, mukaan ja se on CE-merkitty. Kastor Elegia-takka täyttää myös Saksan 1. BImSchV-normin hyötysuhde- ja päästövaatimukset tason 2 huonelämmittimille.


Elegia-takan värivaihtoehdot ovat valkoinen, ruskea ja tummanharmaa. Takalla on 3 vuoden takuu. Takat ovat liitettävissä savuhormiin päältä tai takaa.


Lataukset

Kuvat Kastor Elegia -kevyttakka

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.