Kirjaudu sisään

Karhu PK -puukiuas

Kastor Karhu -puukiukaan tyylikkäät linjat ja kiiltävä teräspinta sopivat kaikkiin saunasisustuksiin.

Kauniin pinnan alla on teknisesti viimeistelyjä ratkaisuja. Syvä kivipesä, tulipesän takaseinän innovatiivinen ilmanohjausjärjestelmä ja vahvistettu luukku takaavat kestävyyden ja voiman. Älykäs Coanda-kiertoilmajärjestelmä tuottaa maksimaalisen lämmitystehon pienemmällä puumäärällä. Jokainen ominaisuus on toimiva, jokainen yksityiskohta on loppuun asti hiottu. Kaikki Kastor Karhu-puukiukaat ovat CE-merkittyjä.

 

Kastor Karhu PK -puukiukaasta on saatavana erilaisia malleja, jotka sopivat 8 - 37 kuution saunoihin ja niiden savuaukon halkaisija on 129 mm.

 

Kastor Karhu PK -puukiukaaseen on saatavana grafiitinharmaa suojaseinä, joka kiinnitetään kiukaan yläkehikkoon. Suojaseinä on tarkoitettu palava-aineisten seinien suojaukseen ja näin ollen pienentää kiukaiden turvaetäisyyttä. Suojaetäisyys palava-aineisiin rakenteisiin riippuu kiukaan mallista ja tarkemmat tiedot löytyvät suojaseinän asennusohjeesta. Lisäksi kiukaalle on saatavana korkeussäädettävä suoja-alusta, joka suojaa lattiaa ja soveltuu myös vesieristetylle kaakelilattialle.

Lataukset

Ominaisuudet

Säädettävät jalat

Karhu-kiukaiden mukana toimitetaan kaksi säätöjalkaa, joiden avulla kiukaan etureunaa voidaan säätää korkeammalle. 

Suoja-alusta

Karhu puukiukaille löytyy mallistosta myös on suoja-alusta, joka on tarkoitettu palava-aineisten lattioiden suojaukseen. Teräs/alusinkitty alusta soveltuu myös vesieristetylle kaakelilattialle. Suoja-alustan koko Karhu 007-27 PK –kiukaille on 532 x 532 x 72-92 mm (leveys*syvyys*paksuus) ja mallille Karhu 37 PK sopiva suoja-alusta on 607 x 607 x 72 - 92 mm (leveys*syvyys*paksuus).

Suojaseinä

Karhu PK-kiukaisiin (mallit 12, 16 ja 20) on saatavana grafiitinharmaa suojaseinä, joka kiinnitetään vaivattomasti kiukaan yläkehikkoon. Suojaseinä on tarkoitettu palava-aineisten seinien suojaukseen ja näin ollen pienentää kiukaiden turvaetäisyyttä. Suoja-etäisyys palava-aineisiin rakenteisiin riippuu kiukaan mallista ja tarkemmat tiedot löytyvät suojaseinän asennusohjeesta.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.