Kirjaudu sisään

EK 5 P

Viikkokello EK 5 P käytetään OT 2 PUi, OK 33 PUi ja OT 22 PUi -keskuksien kanssa. Sillä voidaan valita saunalle viikoittainen ohjelma ja jokaiselle viikonpäivälle voidaan valita oma ohjelma. 


Lataukset

Tuotekuva

Yhteensopivat sähkökiukaat EK 5 P

OK 33 PUi

Kauko-ohjaukseen voidaan käyttää OK 33 PUi –ohjainta ja sillä voidaan ohjelmoida jokaiselle viikonpäivälle oma saunomisohjelma. Erillistä viikkokelloa EK 5 P ei tarvita, mikäli taloyhtiössä on jokin VAK-automaatiojärjestelmä. Ohjaimen maksimi päällä oloaika on 12 tuntia ja taukoaika on 6 tuntia. Ohjain asennetaan kuivaan tilaan saunan ulkopuolelle ja sen mukana toimitetaan tuntoelin Olet 6-1 viiden metrin johdolla. Yhteensopivat kiukaat: Laava ja SKLE.


Lataukset

OT 22 PUi

Kauko-ohjaukseen voidaan käyttää OT 22 PUi –ohjainta ja sillä voidaan ohjelmoida jokaiselle viikonpäivälle oma saunomisohjelma. Erillistä viikkokelloa EK 5 P ei tarvita, mikäli taloyhtiössä on jokin VAK-automaatiojärjestelmä. Ohjaimen päällä oloaika on 12 tuntia ja taukoaika 6 tuntia. Ohjainta käytetään yhdessä kontaktorikotelo WE 1:n kanssa. Ohjain ja kontaktorikotelo asennetaan kuivaan tilaan saunan ulkopuolelle ja mukana toimitetaan tuntoelin Olet 6-1 viiden metrin johdolla.

 

Yhteensopivat kiukaat: Magma ja SKLA


Lataukset

OT 2 PUi

Erillistä viikkokelloa EK 5 P ei tarvita, mikäli taloyhtiössä on jokin VAK-automaatiojärjestelmä. Ohjaimen maksimi päällä oloaika on 12 tuntia ja taukoaika on 6 tuntia. Ohjain asennetaan kuivaan tilaan saunan ulkopuolelle ja sen mukana toimitetaan tuntoelin Olet 6-1 

viiden metrin johdolla. Ohjaimen kotelointiluokka on IPX4. 

 

Yhteensopivat kiukaat: Havanna (D-malli) 


Lataukset

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.