Kirjaudu sisään

OT 22 PS-3

OT 22 PS-3 ohjauskeskuksen esiasetusaika on 0–8 tuntia ja päällä oloaika 0–4 tuntia tai ilman esivalintaa 0–12 tuntia. Ohjainta käytetään yhdessä kontaktorikotelo WE 1:n kanssa. Ohjaimella voidaan ohjata myös saunan valoja. Ohjain ja kontaktorikotelo asennetaan kuivaan tilaan saunan ulkopuolelle ja mukana toimitetaan tuntoelin Olet 6-1 viiden metrin johdolla. OT 22 PS-3 -ohjain sopii kohteisiin, joissa käyttäjä laittaa kiukaan itse päälle. 

 

Yhteensopivat kiukaat: Magma ja SKLA


Lataukset

Tuotekuva

Yhteensopivat sähkökiukaat OT 22 PS-3

SKLA/Magma

Kiuas antaa runsaat löylyt ja luo miellyttävät olosuhteet koko saunatilaan. Enimmäiskivimäärä on 80 kg ja kiuas on tarkoitettu 18 – 46 m3 -kokoisiin löylyhuoneisiin. SKLA- ja Magma -kiuasmallisto on laaja kuten käyttäjäkuntansakin. 


Magma ja SKLA ovat teknisesti pitkälti samanlaisia, eroja on ulkovaipan muotoilussa ja värissä. Kulmikkaampi SKLA on kiiltävän rosterin värinen.  Magma taas on kulmistaan pyöristetty ja kiukaan vaippa tyylikkään tummanpuhuva.


SKLA- tai Magma -kiuasta ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella. Vaihtoehtoina ovat kosketusnäyttöinen T2-ohjain kontaktorikotelo WE 14:n kanssa tai digitaalinen Digi II -ohjain kontaktorikotelo WE 5:n kanssa. Valikoimasta löytyy myös analoginen OK 33 PS-3 -ohjauskeskus WE 1 -kontaktorikotelon kanssa sekä viikkokello EK 5 P:n ja WE 1 -kontaktorikotelon kanssa käytettävä OT 22PUi -ohjain.


Kiuas käyttää energiaa kustannustehokkaasti ja laitteen laadukas suunnittelu takaa häiriöttömän käytön ja vaivattoman kunnossapidon.


Lataukset

WE 1

Kontaktorikoteloa WE 1 käytetään ohjaimien, OT 22 PS-3 ja OT 22 PUi, kanssa. Se asennetaan kuivaan tilaan saunan ulkopuolelle. Kotelon mitat ovat 250 x 185 x 74 (l x k x s).


Lataukset

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.