Kirjaudu sisään

Ovikytkinsarja

Etäkäyttöisissä kiuasjärjestelmissä tulee määräysten mukaan varustaa saunan ovi kytkimellä, joka estää kauko- tai ajastetun käynnistyksen, jos saunan ovi avataan järjestelmän ollessa valmiustilassa.

WE 6, WE 9 + WE 10 ja T2 + WE 14 -ohjaimiin on saatavilla ovikytkinsarja, joka seuraa saunan oven tilaa. Jos saunassa käydään, ohjauslaite kytketään takaisin valmiustilaan painonapista kuittaamalla. Tällä estetään ulkopuolisten aiheuttamat vaaratilanteet, esim. pyyhkeen tai muun palavan materiaalin unohtaminen kiukaan päälle. 

 

Jos kytkimellä varustettu ovi jää auki käytön aikana, järjestelmä antaa hälytyksen. Ovikytkintä ei tarvita, jos kiukaan ohjain on saunahuoneessa. 

 

Tuotekuva

Yhteensopivat sähkökiukaat Ovikytkinsarja

WE 6

Ohjausjärjestelmä optimoi energiankulutuksen automaattisesti. Ohjauskeskus voidaan liittää yhteensopivaan kiinteistöautomaatiojärjestelmään, esimerkiksi markkinajohtaja Oumanin EH-Net -verkkoon. Järjestelmällä ohjataan Helon suursaunakiukaita: SKLE ja Laava. 

  

Kun haluat muuttaa saunavuoroja, säätää lämpötiloja, lukea raportteja tai seurata energialaskuria, kytket PC:n ohjauskeskuksen USB-liitäntään. Kun tehtävä on suoritettu, voit irroittaa PC:n. Ohjausautomatiikka huolehtii saunan lämmityksestä antamiesi asetusten mukaisesti. 

  

Kytkentä taloautomaatiojärjestelmään mahdollistaa eri kiinteistöissä sijaitsevien saunojen keskitetyn hallinnan, huoltokutsujen ohjauksen sähköpostiin tai matkapuhelimiin sekä ohjausjärjestelmänetäkäytön nettiselaimella. 

  

Yhteensopivat kiukaat: SKLE ja Laava 


Lataukset

WE 9

Ohjausjärjestelmä optimoi energiankulutuksen automaattisesti. Ohjauskeskus voidaan liittää yhteensopivaan kiinteistöautomaatiojärjestelmään, esimerkiksi markkinajohtaja Oumanin EH-Net -verkkoon. Järjestelmällä ohjataan Helon suursaunakiukaita: SKLA ja Magma. 

  

Kun haluat muuttaa saunavuoroja, säätää lämpötiloja, lukea raportteja tai seurata energialaskuria, kytket PC:n ohjauskeskuksen USB-liitäntään. Kun tehtävä on suoritettu, voit irrottaa PC:n. Ohjausautomatiikka huolehtii saunan lämmityksestä antamiesi asetusten mukaisesti. 

  

Kytkentä taloautomaatiojärjestelmään mahdollistaa eri kiinteistöissä sijaitsevien saunojen keskitetyn hallinnan, huoltokutsujen ohjauksen sähköpostiin tai matkapuhelimiin sekä ohjausjärjestelmänetäkäytön nettiselaimella. 

  

WE 9 taloautomaatiojärjestelmä vaatii WE 10 -kontaktorikotelon. 

  

WE 9 yhteensopivat kiukaat: SKLA JA MAGMA + WE 10 


Lataukset

T2

Ohjausyksikössä on hipaisunäppäimet, ja ohjain näyttää toimintatilassa sekä lämpötilan että ajan. Keskuksella voidaan ohjata myös valoja sekä säätää lämpötilaa ja käyttöaikaa.

 

Helo T2-ohjaimen ominaisuuksia ovat muun muassa lämpötilan näyttö fahrenheit- tai celsiusasteina, kellonajan näyttö 12/24 tunnin formaatissa, monikielinen käyttöliittymä, testausmahdollisuus ja 23 tunnin esiasetusaika. Ohjaimessa on myös viikkokello-ohjelmointimahdollisuus. Ohjaimen toimitukseen kuuluu lisäksi 10 metrin kaapeli (LiYY 6 x 0,25) ja sitä voidaan jatkaa 10 metriä sekä saunaan asennettava kiukaan lämpötuntoelin 5 metrin johdolla. Ohjaimen kotelointiluokka on IPX4. Keskuksen mitat ovat 80 x 140 x 22 mm (l x k x s).

 

Ohjain sopii Laava, SKLE, Magma, SKLA, Octa ja Saga Electro -kiukaille, jolloin 

ohjaimen lisäksi on asennettava WE 14 -kontaktorikotelo.


Lataukset

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.