Kirjaudu sisään

WE 1

Kontaktorikoteloa WE 1 käytetään ohjaimien, OT 22 PS-3 ja OT 22 PUi, kanssa. Se asennetaan kuivaan tilaan saunan ulkopuolelle. Kotelon mitat ovat 250 x 185 x 74 (l x k x s).


Lataukset

Tuotekuva

Yhteensopivat sähkökiukaat WE 1

OT 22 PS-3

OT 22 PS-3 ohjauskeskuksen esiasetusaika on 0–8 tuntia ja päällä oloaika 0–4 tuntia tai ilman esivalintaa 0–12 tuntia. Ohjainta käytetään yhdessä kontaktorikotelo WE 1:n kanssa. Ohjaimella voidaan ohjata myös saunan valoja. Ohjain ja kontaktorikotelo asennetaan kuivaan tilaan saunan ulkopuolelle ja mukana toimitetaan tuntoelin Olet 6-1 viiden metrin johdolla. OT 22 PS-3 -ohjain sopii kohteisiin, joissa käyttäjä laittaa kiukaan itse päälle. 

 

Yhteensopivat kiukaat: Magma ja SKLA


Lataukset

OT 22 PUi

Kauko-ohjaukseen voidaan käyttää OT 22 PUi –ohjainta ja sillä voidaan ohjelmoida jokaiselle viikonpäivälle oma saunomisohjelma. Erillistä viikkokelloa EK 5 P ei tarvita, mikäli taloyhtiössä on jokin VAK-automaatiojärjestelmä. Ohjaimen päällä oloaika on 12 tuntia ja taukoaika 6 tuntia. Ohjainta käytetään yhdessä kontaktorikotelo WE 1:n kanssa. Ohjain ja kontaktorikotelo asennetaan kuivaan tilaan saunan ulkopuolelle ja mukana toimitetaan tuntoelin Olet 6-1 viiden metrin johdolla.

 

Yhteensopivat kiukaat: Magma ja SKLA


Lataukset

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.