Kirjaudu sisään

WE 6 Poistuva tuote

Järjestelmällä on helppo hallita saunavuoroja ja asettaa löylyhuoneen lämpötila käytön mukaan.

Ohjausjärjestelmä optimoi energiankulutuksen automaattisesti. Ohjauskeskus voidaan liittää yhteensopivaan kiinteistöautomaatiojärjestelmään, esimerkiksi markkinajohtaja Oumanin EH-Net -verkkoon. Järjestelmällä ohjataan Helon suursaunakiukaita: SKLE ja Laava. 

  

Kun haluat muuttaa saunavuoroja, säätää lämpötiloja, lukea raportteja tai seurata energialaskuria, kytket PC:n ohjauskeskuksen USB-liitäntään. Kun tehtävä on suoritettu, voit irroittaa PC:n. Ohjausautomatiikka huolehtii saunan lämmityksestä antamiesi asetusten mukaisesti. 

  

Kytkentä taloautomaatiojärjestelmään mahdollistaa eri kiinteistöissä sijaitsevien saunojen keskitetyn hallinnan, huoltokutsujen ohjauksen sähköpostiin tai matkapuhelimiin sekä ohjausjärjestelmänetäkäytön nettiselaimella. 

  

Yhteensopivat kiukaat: SKLE ja Laava 


Lataukset

Tuotekuva

Yhteensopivat sähkökiukaat WE 6 Poistuva tuote

SKLE/Laava

Kiukaat on tarkoitettu saunoihin, joiden tilavuus on 8-24 kuutiota. Kiuas on suunniteltu suuriin kaupallisessa tai edustuskäytössä oleviin saunoihin. Kiukaan kivimäärä on 60 kg ja se antaa miellyttävän ja rentouttavan saunakokemuksen.


Laava ja SKLE ovat teknisesti pitkälti samanlaisia, eroja on ulkovaipan muotoilussa ja värissä. Kulmikkaampi SKLE on kiiltävän rosterin värinen.  Laava taas on kulmistaan pyöristetty ja kiukaan vaippa tyylikkään tummanpuhuva.


SKLE- tai Laava -kiuasta ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella. Vaihtoehtoina ovat kosketusnäyttöinen T2-ohjain kontaktorikotelo WE 14:n kanssa tai digitaalinen Digi II -ohjain kontaktorikotelo WE 4:n kanssa. Valikoimasta löytyy myös analoginen OK 33 PS-3 -ohjauskeskus ja viikkokello EK 5 P:n kanssa käytettävä OK 33 PUi -ohjain.


Kiuas käyttää energiaa kustannustehokkaasti ja laitteen laadukas suunnittelu takaa häiriöttömän käytön ja vaivattoman kunnossapidon.


Lataukset

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.