Kirjaudu sisään

WE 9 Poistuva tuote

Järjestelmällä on helppo hallita saunavuoroja ja asettaa löylyhuoneen lämpötila käytön mukaan.

Ohjausjärjestelmä optimoi energiankulutuksen automaattisesti. Ohjauskeskus voidaan liittää yhteensopivaan kiinteistöautomaatiojärjestelmään, esimerkiksi markkinajohtaja Oumanin EH-Net -verkkoon. Järjestelmällä ohjataan Helon suursaunakiukaita: SKLA ja Magma. 

  

Kun haluat muuttaa saunavuoroja, säätää lämpötiloja, lukea raportteja tai seurata energialaskuria, kytket PC:n ohjauskeskuksen USB-liitäntään. Kun tehtävä on suoritettu, voit irrottaa PC:n. Ohjausautomatiikka huolehtii saunan lämmityksestä antamiesi asetusten mukaisesti. 

  

Kytkentä taloautomaatiojärjestelmään mahdollistaa eri kiinteistöissä sijaitsevien saunojen keskitetyn hallinnan, huoltokutsujen ohjauksen sähköpostiin tai matkapuhelimiin sekä ohjausjärjestelmänetäkäytön nettiselaimella. 

  

WE 9 taloautomaatiojärjestelmä vaatii WE 10 -kontaktorikotelon. 

  

WE 9 yhteensopivat kiukaat: SKLA JA MAGMA + WE 10 


Lataukset

Tuotekuva

Yhteensopivat sähkökiukaat WE 9 Poistuva tuote

SKLA/Magma

Kiuas antaa runsaat löylyt ja luo miellyttävät olosuhteet koko saunatilaan. Enimmäiskivimäärä on 80 kg ja kiuas on tarkoitettu 18 – 46 m3 -kokoisiin löylyhuoneisiin. SKLA- ja Magma -kiuasmallisto on laaja kuten käyttäjäkuntansakin. 


Magma ja SKLA ovat teknisesti pitkälti samanlaisia, eroja on ulkovaipan muotoilussa ja värissä. Kulmikkaampi SKLA on kiiltävän rosterin värinen.  Magma taas on kulmistaan pyöristetty ja kiukaan vaippa tyylikkään tummanpuhuva.


SKLA- tai Magma -kiuasta ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella. Vaihtoehtoina ovat kosketusnäyttöinen T2-ohjain kontaktorikotelo WE 14:n kanssa tai digitaalinen Digi II -ohjain kontaktorikotelo WE 5:n kanssa. Valikoimasta löytyy myös analoginen OK 33 PS-3 -ohjauskeskus WE 1 -kontaktorikotelon kanssa sekä viikkokello EK 5 P:n ja WE 1 -kontaktorikotelon kanssa käytettävä OT 22PUi -ohjain.


Kiuas käyttää energiaa kustannustehokkaasti ja laitteen laadukas suunnittelu takaa häiriöttömän käytön ja vaivattoman kunnossapidon.


Lataukset

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.