Kirjaudu sisään

Himalaya

Tarunhohtoisten vuorenhuippujen nimi tarkoittaa "lumen kotia".

Myös Helo Himalayan salaisuus perustuu veden kiertokulkuun luonnossa. Kiukaan uumenissa on vesisäiliö, jonka nerokas BWT-tekniikka kosteuttaa löylyhuoneen jo lämmityksen aikana. Kun kiipeät lauteille, ilma on valmiiksi miellyttävän kosteaa, helppoa hengittää ja muutamaa astetta miedompikin lämpö tuntuu ylellisen runsaalta iholla.


Himalaya-kiukaat on tarkoitettu 5-15 m3 -kokoisiin löylyhuoneisiin. Näyttävä kiuas on 103 cm korkea ja värivaihtoehdot ovat matta musta tai kromi.


Voit varioida löylynautintoasi höyrystämällä vuorisuolaa tai lisäämällä aromaattisia löylytuoksuja kiukaan vesisäiliöön.


Lataukset

Ominaisuudet

Nauti miedosta lämmöstä

Jo 65-70 -asteinen sauna on monen mieleen ja Himalayan lempeän ylenpalttisessa lämmössä viihtyy pitkään. Siitä nauttivat myös lapset. Ja halutessasi voit nostaa lämpöä ja - tottakai - heittää löylyä. Sata kiloa kiveä reagoi käskyysi välittömästi.

Useita asennusvaihtoehtoja

Himalayan voi asentaa seinän viereen lattialle tai keskelle saunaa lauteisiin upotettuna. Minimiturvaväli seinään tai lauteeseen on vain 60 mm. Asennus lauteisiin sujuu lasisella, vuolukivisellä, teräksisellä tai mustalla sovituskauluksella.

Yksi kiuas, monia tapoja saunoa

Helon BWT-kiuas tarjoaa erilaisia saunomiskokemuksia samassa paketissa. Nauti löylyistä itseksesi tai jaa eri saunomiskokemukset perheen ja ystävien kanssa. Kun sinulla on BWT-kiuas, kaikki tämä on mahdollista. Helon BWT-kiukaan joustavuus tarkoittaa sitä, että voit nauttia saunastasi monin erilaisin tavoin. Lisää

Yhteensopivat ohjausyksiköt Himalaya

Midi

Esiasetusaika on 0–23 tuntia, lämmitysaika 0–6 tuntia. Lämpötila on säädettävissä, ja näytössä näkyy sekä asetettu että todellinen lämpötila. Helo Midin kautta voidaan ohjata myös saunan valaistusta. Helo Midille on 2 kehysväriä: valkoinen ja kromi. Kehykset toimitetaan Midi-ohjaimen pakkauksen mukana.

 

Ohjaimen johdon (LiYY 4 x 0,25) pituus on 5 metriä. Ohjaimen kotelointiluokka on IPX4. 


Yhteensopivat kiukaat kotikäytössä: Roxx DE, Cava DE, Rocher DE, Himalaya ja Pikkutonttu (vain DE-mallit). 


Lataukset

Kuvat Himalaya

Tekniset tiedot

Tyypi Sivulle (mm) Eteen (mm) Taakse (mm) Kattoon (mm)
Himalaya 70 DES 60 60 60 880
Himalaya 105 DES 60 60 60 880


Himalaya

Tyypi Teho (kW) Sauna koko (m3) Mitat (LxKxS) Kiviä (kg) BWT
Himalaya 70 DE 6.8 5 - 9 330 x 1020 x 330 100 saatavilla
Himalaya 105 DE 10.5 9 - 15 330 x 1020 x 330 100 saatavilla


Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.