Kirjaudu sisään

Pikkutonttu

Helo Pikkutonttu on sähkökiuas, jossa toimivuus yhdistyy silmää hivelevään muotoiluun.

Kiukaan on suunnitellut Ristomatti Ratia. Tehokkaasti lämpöä eristävän kuoren ansiosta lämmitysaika vastaa perinteistä kiuasta ja suuri 80 kilon kivimäärä antaa ylellisen pehmeät lämmön ja löylyt. Helo Pikkutonttu -sähkökiukaan alhainen pintalämpötila tekee siitä turvallisen ja pienet suojaetäisyydet antavat saunan sisustuksen suunnitteluun uudet mahdollisuudet.


Lataukset

Ominaisuudet

Alhainen pintalämpötila

Pikkutonttu sopii ihanteellisesti lapsiperheelle alhaisen pintalämpötilan ja pienten suojaetäisyyksien ansiosta. Tämä antaa myös lisämahdollisuuksia sisustuksen suunnitteluun. Kiukaalla on suuri lämmön varastointikyky ja se tuottaa täyteläiset löylyt.

Ainutlaatuinen muotoilu

Tonttukiuassarjan on Helolle suunnitellut Ristomatti Ratia.

Yhteensopivat ohjausyksiköt Pikkutonttu

Digi II

Helo Digi II -ohjainta voidaan käyttää kodin saunakiukaissa Cava DE, Roxx DE, Rocher DE ja Pikkutonttu DE tai laitoskiukaissa SKLE, Laava, SKLA, Magma ja Octa kontaktorikotelon kanssa.


Helo DIGI II -ohjaimen esiasetusaika on 0–24 tuntia ja lämmitysaika 0–6 tuntia; saunomisasetukset ovat yhden painalluksen päässä, joten DIGI II antaa myös maksimaalisen käyttömukavuuden. Ohjausyksikössä on myös näppäimet lämpötilan, valon ja puhaltimen toiminnan ohjaamiseen ja selkeä LCD-näyttö antaa tietoa 5 kielellä (suomi, ruotsi, englanti, saksa ja hollanti). Helo Digi II -ohjaineupotetaan seinään tai asennetaan pintaan löylyhuoneen ulkopuolelle. 


Ohjaimen mukana toimitetaan saunaan asennettava tuntoelin 5 metrin johdolla sekä 10 metrin kaapeli (LiYY 10 x 0,25), jota voidaan jatkaa 10 metriä. Ohjaimen kotelointiluokka on IPX4. Ohjaimen mitat ovat 138 x 173 x 34 mm (L x K x S).


Yhteensopivat kiukaat kotikäytössä: Roxx, Cava, Rocher ja Pikkutonttu (vain DE-mallit). 

Yhteensopivat kiukaat ammattikäytössä: Octa + WE 4, Laava JA SKLE + WE 4, Magma ja SKLA + WE 5.


Lataukset

Easy

Helo Easy on pieni ja helppokäyttöinen saunan ohjausyksikkö. Kiinteä lämmitysaika on enintään 6 tuntia viisivaiheisella ”+” ja ”-” lämpötilasäädöllä. Helo Easy ohjain asennetaan löylyhuoneen ulkopuolelle, pinta- tai uppokojerasiaan. Easy ohjain käy kaikkiin DE-mallisiin kiukaisiin. 


Ohjaimen mukana toimitetaan 3 erilaista kehystä, saunaan sijoitettava tuntoelin 5 metrin johdolla sekä 10 metrin kaapeli (LiYY 10 x 0,25), jota voidaan jatkaa 10 metriä. Ohjaimen kotelointiluokka on IPX4. Ohjaimen mitat ovat 70 x 70 x 30 mm (L x K x S). 


Yhteensopivat kiukaat kotikäytössä: Roxx, Cava, Rocher ja Pikkutonttu (vain DE-mallit). 


Lataukset

Midi

Esiasetusaika on 0–23 tuntia, lämmitysaika 0–6 tuntia. Lämpötila on säädettävissä, ja näytössä näkyy sekä asetettu että todellinen lämpötila. Helo Midin kautta voidaan ohjata myös saunan valaistusta. Helo Midille on 2 kehysväriä: valkoinen ja kromi. Kehykset toimitetaan Midi-ohjaimen pakkauksen mukana.

 

Ohjaimen johdon (LiYY 4 x 0,25) pituus on 5 metriä. Ohjaimen kotelointiluokka on IPX4. 


Yhteensopivat kiukaat kotikäytössä: Roxx DE, Cava DE, Rocher DE, Himalaya ja Pikkutonttu (vain DE-mallit). 


Lataukset

Kuvat Pikkutonttu

Tekniset tiedot

Tyypi Teho (kW) Sauna koko (m3) Mitat (LxKxS) Kiviä (kg)
Pikkutonttu 45 DE 4.5 3 - 6 460 x 990 x 460 80
Pikkutonttu 65 DE 6.5 5 - 10 460 x 990 x 460 80
Pikkutonttu 90 DE 9.0 9 - 14 460 x 990 x 460 80


Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.