Kirjaudu sisään

Ring Wall II

Helo Ring Wall II on kunnon kivikiuas kotisaunaan.

Seinälle asennettava kiuas vie silti niukasti tilaa ja asennus sujuu helposti. Helo Ring Wall II on oivallinen valinta sinulle, joka arvostat käytännöllisyyttä, laadukasta designia ja kivikiukaille ominaista nautinnollisen pehmeää löylyä. Tämä kiuas täyttää toiveesi hyvällä hinta-laatusuhteella.

 

Kiukaasta on saatavana kaksi mallia. Ring Wall II STJ -mallissa on sisäänrakennettu termostaatti ja ajastin, 9 + 3 h ajastuksella. Ring Wall II D -mallia käytetään erillisellä ohjaimella.


Helo Ring Wall II vie saunan pinta-alasta alle puolen neliömetrin tilan, sillä suojaetäisyydet ovat vain 50-100 mm ja molemmat säätimet ovat kiukaan kapeammalla sivulla.


Helo Ring Wall II-kiukaat sopivat löylyhuoneisiin, jotka ovat tilavuudeltaan 4-13 m3 ja vähintään 190 cm korkeita.


Lataukset

Ominaisuudet

Ohjauskeskus

Ring Wall II STJ -kiukaassa on integroitu 12 tunnin aikakytkin ja termostaatti. Ajastimessa on 9 tunnin esivalinta-alue ja 0-3 tunnin lämmitysaika. Selkeät ja helppokäyttöiset säätimet ovat kiukaan kapeammalla sivulla.

Ring Wall II D -malliin on tarjolla useita ohjainvaihtoehtoja. Kiuasta voidaan ohjata Digi 1 tai Digi 2 -ohjaimella, jonka lisäksi tarvitaan WE 3-kontaktorikotelo. Kiuasta voidaan käyttää myös OT 2 PS-3 -ohjaimella, tai EK 5 P -viikkokellon kanssa OT 2 PUi -ohjauskeskuksella.

Pehmeän rentouttavat löylyt

Kun heität löylyä kiukaalle, 37 kilon kuuma luonnonkivimassa muuttaa veden tasaisen pehmeäksi, rentouttavaksi höyryksi.

Yhteensopivat ohjausyksiköt Ring Wall II

Digi II

Helo Digi II -ohjainta voidaan käyttää kodin saunakiukaissa Cava DE, Roxx DE, Rocher DE ja Pikkutonttu DE tai laitoskiukaissa SKLE, Laava, SKLA, Magma ja Octa kontaktorikotelon kanssa.


Helo DIGI II -ohjaimen esiasetusaika on 0–24 tuntia ja lämmitysaika 0–6 tuntia; saunomisasetukset ovat yhden painalluksen päässä, joten DIGI II antaa myös maksimaalisen käyttömukavuuden. Ohjausyksikössä on myös näppäimet lämpötilan, valon ja puhaltimen toiminnan ohjaamiseen ja selkeä LCD-näyttö antaa tietoa 5 kielellä (suomi, ruotsi, englanti, saksa ja hollanti). Helo Digi II -ohjaineupotetaan seinään tai asennetaan pintaan löylyhuoneen ulkopuolelle. 


Ohjaimen mukana toimitetaan saunaan asennettava tuntoelin 5 metrin johdolla sekä 10 metrin kaapeli (LiYY 10 x 0,25), jota voidaan jatkaa 10 metriä. Ohjaimen kotelointiluokka on IPX4. Ohjaimen mitat ovat 138 x 173 x 34 mm (L x K x S).


Yhteensopivat kiukaat kotikäytössä: Roxx, Cava, Rocher ja Pikkutonttu (vain DE-mallit). 

Yhteensopivat kiukaat ammattikäytössä: Octa + WE 4, Laava JA SKLE + WE 4, Magma ja SKLA + WE 5.


Lataukset

Easy

Helo Easy on pieni ja helppokäyttöinen saunan ohjausyksikkö. Kiinteä lämmitysaika on enintään 6 tuntia viisivaiheisella ”+” ja ”-” lämpötilasäädöllä. Helo Easy ohjain asennetaan löylyhuoneen ulkopuolelle, pinta- tai uppokojerasiaan. Easy ohjain käy kaikkiin DE-mallisiin kiukaisiin. 


Ohjaimen mukana toimitetaan 3 erilaista kehystä, saunaan sijoitettava tuntoelin 5 metrin johdolla sekä 10 metrin kaapeli (LiYY 10 x 0,25), jota voidaan jatkaa 10 metriä. Ohjaimen kotelointiluokka on IPX4. Ohjaimen mitat ovat 70 x 70 x 30 mm (L x K x S). 


Yhteensopivat kiukaat kotikäytössä: Roxx, Cava, Rocher ja Pikkutonttu (vain DE-mallit). 


Lataukset

Midi

Esiasetusaika on 0–23 tuntia, lämmitysaika 0–6 tuntia. Lämpötila on säädettävissä, ja näytössä näkyy sekä asetettu että todellinen lämpötila. Helo Midin kautta voidaan ohjata myös saunan valaistusta. Helo Midille on 2 kehysväriä: valkoinen ja kromi. Kehykset toimitetaan Midi-ohjaimen pakkauksen mukana.

 

Ohjaimen johdon (LiYY 4 x 0,25) pituus on 5 metriä. Ohjaimen kotelointiluokka on IPX4. 


Yhteensopivat kiukaat kotikäytössä: Roxx DE, Cava DE, Rocher DE, Himalaya ja Pikkutonttu (vain DE-mallit). 


Lataukset

Kuvat Ring Wall II

Tekniset tiedot

Tyypi Sivulle (mm) Eteen (mm) Kattoon (mm) Lattiaan (mm)
Ring Wall 45 STJ 50 50 1200 120
Ring Wall 60 STJ 70 70 1250 120
Ring Wall 80 STJ 100 100 1250 120


Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.