Kirjaudu sisään

M2

Midi toimii pienjännitteellä ja voidaan pinta-asentaa höyryhuoneen sisälle tai ulkopuolelle.

Siinä on sisäänrakennettu lämpötila-anturi, jota käytetään, kun Midi asennetaan höyryhuoneen sisäpuolelle. Ohjausyksikköön voi myös kytkeä ulkoisen lämpötila-anturin, kun Midi asennetaan höyryhuoneen ulkopuolelle.


Näytön avulla voidaan ohjelmoida jopa 4 tunnin toiminta-aika ja 25–50 °C lämpötila. Ohjausyksikössä on myös kaksiportainen lämpötilan ohjaus höyrynsyötölle: Automaattinen puhdistustoiminto (vaatii automaattipuhdistusventtiilin) tyhjentää ja huuhtelee säiliön 15 minuutin kuluttua höyrystimen pysäyttämisestä. Lisäksi ohjausyksikössä on hälytystoiminnot mahdollisille häiriönsyille.


- HNS M2 -höyrystimille
- Koko 180x55x8 mm
- 5 metrin kaapeli


- Lisävarusteena lämpötila-anturi (S-ZH 37), 5 m kaapeli.

Lataukset

Yhteensopivat höyrystimet M2

HNS M2

Höyrystimessä on automaattinen ylikuumenemis- ja kuivaksikiehumissuojaus, joka suojaa laitteistoa esim. vesikatkoksen yhteydessä. Höyrystimissä on myös aikaa ja vaivaa säästäviä toimintoja kuten vakiovarusteena oleva automaattinen täyttötoiminto ja lisävarusteena saatava huuhtelu- ja tyhjennystoiminto. Tämä on todellinen etu alueilla, joissa vedessä on paljon kalkkia, koska se ehkäisee toimintaa haittaavien kalkkikerrostumien muodostumista.

Lataukset

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua, tietoa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.