Kirjaudu sisään

Muu

 • 22 tammikuu, 2018

  Helo rekrytoi

  Olemme keskittäneet Suomen tuotannon Hangon tehtaallemme ja meillä on hyvä kasvuvaihe menossa ja haemme nyt sinua työkaveriksi


  TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ                                

  Monipuolisiin valmistuksen kokoonpanotehtäviin. Työskentelemme siistissä tehdasympäristössä, päivävuorossa, mukavien työkavereiden kanssa. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja autamme sinut sujuvaan alkuun.


  Sinulla on jo kokemusta järjestelmällisestä ja tarkasta työskentelystä sekä omaat tuotantotyön perustaidot. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Lehto puh. 0400 603 208. Laita hakemus viimeistään 31.1.2018 markus.lehto@tylohelo.com

   

  TUOTANNON TYÖNJOHTAJA 

  Tule mukaan kehittämään toimintaamme sekä esimieheksi tuotantohenkilöstölle. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kokemusta esimiestehtävistä sekä tuotantoympäristöstä.

  Sinulla on monipuoliset ja positiiviset vuorovaikutustaidot. Työnjohtajana varmistat tuotannon toteutumisen ja henkilöstöresurssien päivittäisen suunnittelun ja työnkierron osaston tavoitteiden mukaisesti. Seuraat ja olet läsnä, jotta tavoitteet toteutuvat ja ryhdyt tarvittaessa korjaaviin toimenpiteisiin.


  Haluat olla mukana kehittämässä tekemistä ja menetelmiämme. Sinulla on vahva osaaminen ja ymmärrys toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä. Lean opit ja avoin halu jatkuvaan kehittämiseen ovat sinulle kiinnostavia aiheita.


  Sinulla on hyvät tekniset perustaidot yhdistettynä sopivaan koulutukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Lehto puh. 0400 603 208. Laita hakemus viimeistään 31.1.2018 markus.lehto@tylohelo.com


  JÄLKIMARKKINOINTIIN TEKNISET ASIAKASPALVELUTEHTÄVÄT


  Tarvitsemme sinua ratkomaan teknisiä asiakaspalvelukysymyksiä, antamaan tuotetukea sekä käsittelemään reklamaatioita. Tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin ja saksan kielen taito on ehdoton etusi.


  Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja lisäksi omaat kokemusta teknisestä asiakaspalvelusta. Hallitset mielellään sähkötekniikan eikä johdotuskaavioidenkaan ymmärtäminen ole sinulle ongelma.


  Olet asiakaslähtöinen tiimipelaaja ja omaat loogisen ongelmanratkaisukyvyn. Parhaiten sovellut porukkaan yhteistyökykyisen ja avoimen, positiivisen asenteesi ansiosta.


  Lisätietoja tehtävästä antaa Peter Sjölund puh. 040 869 7486. Laita hakemus viimeistään 31.1.2018 peter.sjolund@tylohelo.com


  Tarjoamme kiinnostavan ja haasteellisen työn tunnettujen tuotemerkkien parissa. Tehtävät täytetään heti kun löydämme sopivat kandidaatit.