Kirjaudu sisään

Muu

 • 09 helmikuu, 2018

  Asiakaspalveluun rekrytoidaan!

  TylöHelo Oy on osa TylöHelo Group:ia. Konserni työllistää lähes 400 henkilöä ja kuuluu maailman johtaviin sauna- ja höyrykylpyalan yrityksiin. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme sauna- ja höyrykylpyalan tuotteita maailmanlaajuisesti. Konsernilla on tuotantolaitoksia Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa sekä myyntikonttorit Englannissa ja Norjassa.

  TylöHelo Oy toimii kotimaan lisäksi n. 80 vientimaassa. Tuotevalikoimaamme sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, takat, kiuas- ja moduulipiiput, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, infrapunahuoneet sekä erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.

   

  Tule meille työkaveriksi Espooseen


  ASIAKASPALVELUN ILOINEN MONITAITAJA

  myynnin asiakaspalvelutiimiin 


  Monipuoliseen ja laajaan tehtäväkenttääsi kuuluu tiivis työskentely myynnin eri osa-alueiden parissa, palvelet laajaa asiakaskuntaamme niin koti- kuin vientimarkkinoilla. Toimit asiakkaiden yhteyshenkilönä niin myynti- kuin muissakin asioissa.


  Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Hallitset, myös paineenalaisena, tilausten käsittelyn, vientidokumenttien teon ja toimitusten järjestelyn. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, venäjän kielen taito on ehdoton etusi.

  Tuothan tullessasi parasta asiakaspalveluasennetta. Olet tiimipelaaja, joka pystyy hahmottamaan kokonaisuuksia. Parhaiten sovellut porukkaan iloisen, positiivisen ja yhteistyökykyisen asenteesi ansiosta.


  Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Ekroos 13.2.2018 klo 09-11.00 sekä 15.2.2018 klo 09-11.00 välisenä aikana, puh. 041 5004554. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 23.2.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tiina.ekroos@tylohelo.com, otsikolla asiakaspalvelun monitaitaja.