Kirjaudu sisään

Muu

 • 07 maaliskuu, 2018

  Hankoon rekrytoidaan

  TylöHelo Oy on osa TylöHelo Group:ia. Konserni työllistää lähes 400 henkilöä ja kuuluu maailman johtaviin sauna- ja höyrykylpyalan yrityksiin. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme sauna- ja höyrykylpyalan tuotteita maailmanlaajuisesti. Konsernilla on tuotantolaitoksia Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa sekä myyntikonttorit Englannissa ja Norjassa.


  TylöHelo Oy toimii kotimaan lisäksi n. 80 vientimaassa. Tuotevalikoimaamme sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, takat, kiuas- ja moduulipiiput, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, infrapunahuoneet sekä erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.

   

  Olemme keskittäneet Suomen tuotannon Hangon tehtaallemme ja meillä on hyvä kasvuvaihe menossa ja haemme nyt sinua työkaveriksi


  TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ                                

  Monipuolisiin valmistuksen kokoonpanotehtäviin. Työskentelemme siistissä tehdasympäristössä, päivävuorossa, mukavien työkavereiden kanssa. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja autamme sinut sujuvaan alkuun.


  Sinulla on jo kokemusta järjestelmällisestä ja tarkasta työskentelystä sekä omaat tuotantotyön perustaidot. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Lehto puh. 0400 603 208. Laita hakemus viimeistään 29.3.2018 markus.lehto@tylohelo.com


  TUOTANNON VALMISTUSPÄÄLLIKKÖ 

  Tule mukaan kehittämään toimintaamme sekä toimimaan tuotantohenkilöstön esimiehenä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kokemusta esimiestehtävistä sekä tuotantoympäristöstä.


  Sinulla on monipuoliset ja positiiviset vuorovaikutustaidot. Varmistat tuotannon toteutumisen ja henkilöstöresurssien päivittäisen suunnittelun ja työnkierron osaston tavoitteiden mukaisesti. Seuraat ja olet läsnä, jotta tavoitteet toteutuvat ja ryhdyt tarvittaessa korjaaviin toimenpiteisiin.


  Haluat olla mukana kehittämässä tekemistä ja menetelmiämme. Sinulla on vahva osaaminen ja ymmärrys toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä. Lean opit ja avoin halu jatkuvaan kehittämiseen ovat sinulle kiinnostavia aiheita.


  Sinulla on hyvät tekniset perustaidot yhdistettynä sopivaan koulutukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Lehto puh. 0400 603 208. Laita hakemus viimeistään 29.3.2018 markus.lehto@tylohelo.com


  Tarjoamme kiinnostavan ja haasteellisen työn tunnettujen tuotemerkkien parissa. Tehtävät täytetään heti kun löydämme sopivat kandidaatit.