Kirjaudu sisään

Tapahtumat

 • 08 maaliskuu, 2015

  Helo Raksa-messuilla

  Helo esittelee Raksa 2015 –messuilla Lahden messukeskuksessa E13c-osastolla Helo Deco -laudemallistojen sekä Helon sähkökiukaiden ja Kastorin puukiukaiden uutuudet

  Helo Deco –laudemallistot valmistetaan suomalaisena käsityönä yksilöllisesti asiakkaan mittojen mukaan. Mallistosta löytyy sopivia laudekokonaisuuksia sekä mökki- että kotisaunaan. Helon sähkökiukaat valmistetaan Hangossa ja Kastorin puukiukaat Riihimäellä ja ne ovat kotimaista laatutyötä.

  Helo Deco Arkk Line -laudemallistossa esittelemme uuden materiaalivaihtoehdon Amerikan tulipuun. Tulipuu on Helon saunasisustuksissa täysin uusi materiaali, mutta tuttu saunanystäville etenkin Yhdysvalloissa, jossa tasasävyistä ja huomattavan tummaa puuta on käytetty saunoissa pitkään. Tuote on Suomessa lämpökäsitelty ja se kestää kosteuden ja lämmön vaihteluita erinomaisesti. Tuotteelle saadaan lämpökäsittelyllä upea ruskea väri, jota voidaan syventää parafiiniöljyllä muuttaen puun omaa sävyä entistä tummemmaksi.

  Arkk Line –messusaunassa oleva Helo Himalaya-kiuas voidaan integroida lauteisiin mustalla lasikauluksella. Himalaya-kiukaan uumenissa on vesisäiliö, jonka nerokas BWT-tekniikka kosteuttaa löylyhuoneen jo lämmityksen aikana. Lauteille kiivetessä saunan ilma on valmiiksi miellyttävän kosteaa, ja muutamaa astetta miedompikin lämpö tuntuu ylellisen runsaalta iholla. Löylynautintoa voi varioida höyrystämällä vuorisuolaa tai lisäämällä aromaattisia löylytuoksuja kiukaan vesisäiliöön.

  Helon sähkökiuasvalikoimasta löytyy sopivia kiukaita jokaiseen makuun ja messuilla Himalaya-kiukaan lisäksi esillä ovat grafiitinvärinen Cava-kiuas, varaava Rondo-kiuas, joka on heti valmiina saunomiseen, Rocher-kivikiuas sekä seinäkiukaat Vienna ja uutuus Ring Wall II.

  Kastorin puukiukaista osastolla esitellään Karhu 20 PK jatkuvalämmitteinen puukiuas sekä vesisäiliömalli Karhu 20 PK VO ja Saga 20 PK, johon mahtuu 150 kg kiuaskiviä. Nykyisin markkinoilla olevat puukiukaat pitää olla CE-merkittyjä ja kiukaat testataan mm CO- ja CO2-päästöjen, hyötysuhteen ja esimerkiksi turvaetäisyyden osalta. Helon ja Kastorin puuta polttavien kiukaiden savukaasujen lämpötilat on testattu VTT:n toimesta ja kiukaidemme savukaasujen maksimilämpötilat jäävät alle vaaditun 600 asteen. Tämä lisäksi puukiukaamme täyttävät myös SFS-7021:n standardin paloturvallisuusnormit. Kastorin ja Helon puukiukaisiin löytyy valikoimastamme myös T-600-luokiteltuja kiuaspiippuja, jotka ovat korkealaatuisia, turvallisia ja CE-merkittyjä.

  Tervetuloa tutustumaan!

  Linkki Raksa-messujen sivuille

  Raksa_messut_2015_258x360